Tips voor de voorjaarsvakantie!

De voorjaarsvakantie is begonnen! Een week lang lekker vrij om bij te slapen, buiten te spelen en op pad te gaan. Nog geen idee wat te doen deze week?! We zetten een aantal leuke activiteiten op een rijtje.

Workshops bij landgoed de Peerdegaerdt
Deze vakantie organiseert Landgoed de Peerdegaerdt vijf leuke workshops. Zo hoef je je geen middag te vervelen. Donderdag is er een workshop lentestukje maken en vrijdag een bakworkshop. Voor meer info klik hier!

Speurtocht Museum Hoeksche Waard
Museum Hoeksche Waard organiseert van 23 februari tot zondag 3 maart een gratis speurtocht in boerderij Oost-Leeuwenstein. Een jeep en een boerenkar, vlas en aardappelen en nog veel meer van het museum wordt tijdens de tocht bekeken. Kortom een gezellige en afwisselende middag. Voor meer info klik hier.

Bommetje! Een middag naar het zwembad
Ben jij een echte waterrat? Ga dan een dagje zwemmen in een van de leuke zwembaden in de Hoeksche Waard. In Zwembad De Waterstee in Numansdorp, worden allerlei activiteiten georganiseerd in de vakantie. Je hoeft je niet in te schrijven voor deze activiteiten, dus ga lekker wanneer je wilt. Vrijdag 22 februari zelfs discozwemmen. Trek je glitterbikini dus maar uit de kast!

22 februari 17.00 uur – 19.00 uur: disco zwemmen
25 februari 11.00 – 15.00 uur extra vrijzwemmen
27 februari 11.00 – 15.00 uur: apenkooien
28 februari 11.00 – 15.00 uur: luchtbedden yoga
1 maart 11.00 – 15.00 uur: wedden dat

Voetballen, bakken of knutselen via Hoeksche Waard Actief 
Via Hoeksche Waard Actief een vakantie vol sport, cultuur én meer. Je kunt meedoen met een voetbaltoernooi, de lekkerste taart bakken bij de bakmiddag of klauteren bij de apenkooi. Klik hier voor alle activiteiten.

Een hele fijne vakantie!