Slagerij De Jong en Vader: de liefde voor vee en smakelijk vlees

Slagerij De Jong en Vader uit Strijen zijn al slagers sinds 1775. Dat is iets om trots op te zijn, want kwaliteit groeit uit ervaring aldus Kay De Jong en vader Johan de Jong. De liefde voor vee en smakelijk vlees is zo van generatie op generatie overgedragen.

De Jong en Vader leveren hun vlees aan veel bekende toprestaurants in heel Nederland

Ga je hier eten dan heb je grote kans dat er een stukje vlees van Slagerij De Jong en Vader op je bord ligt. De Jong en Vader zoeken altijd het mooiste stukje vlees. Het beste in dierwelzijn en het beste in prijs-kwaliteit.

Wil je ook zo’n mooi stukje vlees op je bord?

Bezoek dan de slagerswinkel in Strijen of bestel online via de webshop 👉 https://dejongenvader.nl.
📍 Boompjesstraat 8 in Strijen

7 generaties geleden begon de familie Sonsma in Friesland de eerste slagerij

Bij de 5e generatie ging de familie Sonsma over in de familie De Jong. De opa van Kay besloot Friesland te verruilen voor de arbeidersstad Rotterdam. Daar zette Johan de zaak voort en had daar 5 slagerijen. Toen Johan besloot het wat rustiger aan te doen is hij naar Strijen vertrokken waar Kay de zaak nog altijd vol liefde en passie voortzet. Kay heeft in Rotterdam een nieuw pand laten bouwen speciaal voor de horeca waarmee hij de terugkeer in Rotterdam heeft gemaakt. Daar leveren De Jong en Vader aan toprestaurants in heel Nederland. Als jonge slagerszoon droomde Kay al van een eigen boerderij met koeien voor het allerbeste vlees. Die droom is werkelijkheid geworden met een eigen boerderij in Twente waar runderen in alle rust worden grootgebracht volgens de traditie van zijn voorouders. Hiermee voeren zij een kwaliteitslabel met vlees van superieure klasse.