Samen bouwen aan een duurzaam huis

Wil je duurzamer gaan wonen? Sinds begin dit jaar krijgt ieder koophuis een energielabel. Met goede isolering is je huis al snel meer waard. Het Regionaal Energieloket organiseert daarom een speciale actie voor iedereen in de Hoeksche Waard: een groepsaankoop woningisolatie voor woningeigenaren in de regio.

Via de groepsaankoop kunnen woningeigenaren eenvoudig en voordelig hun woning verduurzamen door de vloer en/of spouwmuur te isoleren. De actie wordt georganiseerd in samenwerking met de 5 gemeenten in de Hoeksche Waard, vertegenwoordigd in het Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard (SOHW), en HoekscheWaardDuurzaam (HWD).

Bewonersavond

Voor alle geïntereseerden is er een bewonersavond:

  • Dinsdag 29 november 2016 om 19:30 uur in het gemeentehuis van Binnenmaas, Sportlaan 22 in Maasdam (inloop vanaf 19:00 uur)

Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomst geeft o.a. het Regionaal Energieloket meer uitleg over vloer- en spouwmuurisolatie en hoe de inkoopactie verder werkt.

Let op: het is niet verplicht om de bewonersavond te bezoeken om mee te kunnen doen aan de actie. Inschrijven kan namelijk ook via de website: www.regionaalenergieloket.nl/hoekschewaard.