5x overnachten in de Hoeksche Waard!

Overnachten – Smakelijke streekproducten, gezellige dorpen en een prachtig landschap. Ontdek zelf de vele parels in de Hoeksche Waard, bijvoorbeeld tijdens een weekendje weg in een van de mooie Hoeksche Bed & Breakfasts, of hotels. Op een steenworp afstand van Rotterdam en Dordrecht kun je in het mooie weidse landschap heerlijk tot rust komen!

Wij stelden een lijstje van aanraders voor je samen.

 

1.  B&B Het Knechtshuis

Op de enorme landerijen van de Hoeksche Waard bevindt zich het Knechtshuis.  Een mooie boerderij die sinds 2016 in gebruik is als B&B. Met een verwarmd zwembad en een heerlijk lokaal ontbijt ontbreekt het je in de luxe kamers van het Knechtshuis aan niets.

 

overnachten

 

2. Herberg Tiengemeten

Midden op het prachtige natuureiland Tiengemeten ligt Herberg Tiengemeten. Wandelaars en fietsers komen hier graag langs voor een kop koffie of een biertje, maar wat veel mensen niet weten is dat je er ook kunt overnachten. Nergens kun je zo stil slapen als op het kleinste eiland van Nederland.

 

14137630

 

3. B&B La Route Blanche

La Route Blanche is een vrijstaande B&B omgeven door natuurgebieden. De Bed & Breakfast grenst aan ’t Oude land en het vogeluitkijkpunt van Strijen en is daarmee een ideale plek voor wandelaars en fietsers. Tijdens het verblijf is de mooie woning helemaal je eigen plekje.

 

 

Overnachten

 

4. Hotel Opus One 

Het Boutique Hotel Opus One ligt in de gezellige winkelstraat van Numansdorp. Het monumentale pand, op loopafstand van de binnenhaven, is verbouwd tot een zeer luxe hotel. Alle kamers zijn met veel zorg ingericht volgens een eigen thema.

 

Overnachten

 

5. Bed & Breakfast Westmaas

 

Gelegen in het centrum van Westmaas bevindt zich in een 200 jaar oude woning Bed & Breakfast Westmaas. De accommodatie heeft alles wat je van een B&B verwacht, een gezellige kamer, goede bedden en een lekker ontbijt. 

 

Overnachten

 

Eerder maakten we een overzicht met leuke Bed & Breakfast’s in de Hoeksche Waard, hier vind je nog meer inspiratie voor een weekend weg!