Open Dagen Middelbaar Onderwijs

Op zoek naar een leuke middelbare school? In de Hoeksche Waard zijn er veel goede opties. Binnenkort beginnen de meeste scholen met hun Open Dagen. Wij zetten ze voor je op een rij:

Actief College

Het Actief College is een scholengemeenschap. Dat wil zeggen dat er verschillende opleidingen worden verzorgd. Niet alleen bieden zij beroepsvoorbereidend onderwijs aan op verschillende niveaus, er zijn ook verschillende opleidingsrichtingen.

Niveaus: basis- en kaderberoepsgerichte leerwegen en gemengde leerweg met leerweg ondersteunend onderwijs (lwo) en leerwerktrajecten (lwt) in Zorg & Welzijn, Economie & Ondernemen, Bouw, Wonen & Interieur, Mobiliteit & Transport, Produceren, Installeren & Energie. Op vrijdag 25 januari 2019  van 19:30 tot 22:00 uur heeft de school een Open Huis. Voor meer info klik hier. 

CSG Willem van Oranje

CSG Willem van Oranje, afgekort De Willem, is een school voor mavo, (tweetalig) havo en (tweetalig) vwo. Volg je de havo of het vwo dan doe je dat op onze locatie Zoomwijck aan de Randweg in Oud-Beijerland. De mavo-locatie Poortwijk aan de Polderlaan is kleinschalig van opzet.

Op 11  januari is de Open Avond op de mavo-locatie Poortwijk.  In week 5 en 6 houden zowel de mavo- als de havo/vwo-locatie kennismakingslessen. Voor meer info klik hier. 

Hoeksch Lyceum

Mavo, havo en vwo, voor veel niveaus kun je op het Hoeksch Lyceum terecht. Op 1 februari is het open huis van 19:00 tot 21:30 uur. Voor meer info klik hier.

Wellantcollege Klaaswaal

Het Wellantcollege in Klaaswaal is een vmbo school met leuke en interessante doe-lessen waarbij je van alles leert over dieren, planten en voeding.
Op 26 januari is de open dag. Voor meer info klik hier.

Praktijk College

Bij het Praktijk College kun je -zoals de naam al aangeeft- praktijkonderwijs volgen. Op 25 januari kun je erachter komen wat dit inhoudt tijdens het Open Huis. Voor meer info klik hier.