Ondernemers van het seizoen

Elk seizoen zetten we een aantal typisch Hoeksche ondernemers in het zonnetje. Al jaren zorgen zij voor karakteristieke producten, werkgelegenheid en een goed ondernemersklimaat in de Hoeksche Waard. Dit zijn de parels van dit seizoen!

 

 • Voorwinden Modemall
  Voorwinden Modemall is een echte Hoeksche parel, met vestigingen in Oud Beijerland en ’s Gravendeel. Het ondernemen in de mode zit bij de familie al generaties lang in het bloed. In 1859 begon Jacob Voorwinden een kleermakerij in ’s Gravendeel. Inmiddels uitgegroeid tot een icoon van de Hoeksche Waard, en nog steeds een echt familiebedrijf! Ook dit jaar verkopen ze weer de laatste najaarsmode.
  Voor meer informatie, zie de website

 

 • Restaurant De Koningshoeve
  Al is restaurant De Koningshoeve pas een paar jaar open, nu al is het niet meer weg te denken uit de Hoeksche Waard. Gelegen midden in het prachtige landschap van Klaaswaal is de omgebouwde schuur nu een plek om heerlijk te ontspannen na een wandeltocht of om s’avonds gezellig met elkaar te eten. Naast het restaurant ligt een labyrinth en kun je streekproducten kopen in de Landwinkel.
  Voor meer informatie, zie de website

 

 • Visser Group
  Het ondernemersverhaal van Visser Group is een bijzondere parel van de Hoeksche Waard! Vroeger was het een succesvolle vlasserij, maar sinds 1967 ontwerpt en produceert het familiebedrijf machines en systemen voor in de kaslandbouw. Deze zijn wereldwijd ook wel bekend als ‘De Mercedes onder de tuinbouwmachines’.
  Voor meer informatie, zie de website

 

 • Reedijk wonen
  Reedijk wonen is een van de oudste bedrijven uit de Hoeksche Waard. Al 129 jaar helpt het familiebedrijf de Hoeksche Waard een huis tot een thuis te maken. Op 10.000 m2 vindt je een grote collectie moderne meubelen voor het hele huis. Een echt begrip in de regio dus!
  Voor meer informatie, zie de website

 

 • Bakkerij Snoek
  Elke ochtend weer zorgt Bakkerij Snoek voor heerlijke verse broodjes, gebakjes en koeken. In Strijen combineert Snoek jarenlange ervaring met de modernste productietechnieken. Het is mede hierom dat Bakkerij Snoek binnen en buiten de Hoeksche Waard bekend staat om hun geweldige pepernoten. Ook dit jaar zorgen ze weer voor de lekkerste pepernoten op pakjesavond.
  Voor meer informatie, zie de website

 

Welke ondernemer verdient het volgens jou uitgelicht te worden?! Laat het ons weten!