Koop Lokaal en Maak ’t samen waar(d)!

De Hoeksche Waard heeft haar eigen inwoners én bezoekers veel moois te bieden. Dat moet zo blijven. Een aantrekkelijk aanbod van winkels, horeca, kunst en cultuur, streekproducenten en recreatie & toerisme draagt bij aan een vitale economie en het welzijn in ons gebied. Met de koop lokaal actie Maak ’t samen waar(d) wil de gemeente Hoeksche Waard ondernemers gericht op winkelen, horeca, streekproducten, recreatie & toerisme, kunst, cultuur, historie en erfgoed, waterrecreatie et cetera nog beter zichtbaar maken bij de inwoners van de Hoeksche Waard én de regio. Deze actie is 1 van de maatregelen uit het actieplan Economische gevolgen coronacrisis van de gemeente.

Beleef Hoeksche Waard

De actie loopt vooral online via de social media kanalen van Beleef Hoeksche Waard. Dagelijks worden berichten geplaatst met leuke dingen om te doen in de Hoeksche Waard op het gebied van winkelen, horeca, streekprodukten, recreatie, cultuur, sport, natuur. Ook worden er wekelijks een aantal van die berichten als advertentie via Facebook en Instagram gepost zowel gericht op inwoners van Hoeksche Waard als de regio. De berichten worden veel geliked en gedeeld en het aantal volgers van Beleef Hoeksche Waard is de 10.000 inmiddels gepasseerd! Offline is de actie Maak ’t samen waar(d) en daarmee ook de Beleef Hoeksche Waard social media kanalen onder de aandacht gebracht door o.a. posters, abri’s en driehoeksborden.

Contact

Wilt u informatie aanleveren voor een bericht op Beleef Hoeksche Waard Facebook en Instagram? U kunt input voor berichten – liefst voorzien van fotomateriaal – mailen naar info@beleefhoekschewaard.nl. Wilt u posters/flyers ontvangen? Stuur uw verzoek inclusief naam en adres naar bovenstaand mailadres. Ook als u meer wilt weten over gebiedsmarketing Hoeksche Waard kunt u een bericht met uw contactgegevens sturen naar dit mailadres. Wij komen graag in contact met u!