Hoeksche Parel: Thomas Verhoef

Wie is het Waard? Verborgen parels in de spotlights!

Ook bekende Nederlanders zijn trots op de Hoeksche Waard! Klusser Thomas Verhoef, bekend van het tv-programma Eigen Huis en Tuin, is zo’n trotse Hoeksche Waarder. Thomas woont al zijn hele leven in de Hoeksche Waard en al moet hij veel reizen voor zijn werk; de Hoeksche Waard verlaat hij voor geen goud!

Thomas voelt zich helemaal thuis in de charme van de Hoeksche Waard. Die charme vindt hij met name terug in Ambachtsheerlijkheid Cromstrijen, een plek waar je aangenaam verrast wordt door de prachtige natuur. “Vroeger was dit gebied van boeren, dus was het een privéterrein. Maar tegenwoordig is het open voor iedereen en kun je er geweldig vertoeven. Er rijden nagenoeg geen auto’s, dus ik rijd er graag doorheen met mijn oldtimer en dan geniet ik van de omgeving, samen met mijn jongens.”

Naast de Hoeksche Waard heeft Thomas ook een liefde voor Amerikaanse oldtimers. “Als ik ernaar kijk, dan word ik gewoon vrolijk. De kleur, uitstraling en het formaat geven mij nog steeds een bijzonder gevoel. Het zijn echt auto’s met karakter.” Hij vindt het heerlijk om te touren langs de vele prachtige natuurgebieden die de Hoeksche Waard rijk is. “Daar kom je veel mooie plekken tegen, vooral veel rustige, verlaten plekjes. Echt een aanrader om eens te bewonderen!”

Welke Hoeksche bewoner, ondernemer of plek verdient het volgens jou om in de spotlight te staan? We zijn benieuwd naar alle verborgen parels!

Foto: Arno Hoogwerf