Nieuwe groepsuitjes bij VVV Hoeksche Waard

Op zoek naar een leuk groepsuitje? In de Hoeksche Waard is van alles te beleven. VVV Hoeksche Waard biedt een hele hoop leuke groepsactiviteiten aan. Hoewel de VVV klassieker, de stadswandeling, nog steeds populair is, organiseren ze vanaf deze maand een aantal nieuwe -spectaculairdere- uitjes. De ideale manier om de HW en elkaar beter te leren kennen! 

Zo kun je binnenkort met elkaar een Solextocht maken door het mooie Hoeksche polderlandschap. Vanaf Strijen, waar de solexen voor jullie klaar staan, rijdt je binnen 200 meter de polder in.

Blijf je toch liever in de stad? Dan is een van de vier citygames in Oud-Beijerland misschien wel iets voor jullie:

  • In het spel De Erfenis strijdt je met elkaar om 750 miljoen euro. Door foto-opdrachten te doen in het dorp kun je met jouw team de overwinning binnenslepen.
  • Bij de WhatsApp moordtocht speel je niet tegen, maar met elkaar. Via de telefoon en in het dorp krijg je aanwijzingen waarmee je een moord kunt oplossen.
  • Ook bij het spannende achtervolgingsspel The Target staat misdaad centraal: een groep politiemannen zit gangsters achterna die overal in het dorp misdaden plegen. Welke van de twee teams is het snelst?
  • Escape!  is geïnspireerd op de populaire Escape rooms. Alleen zit je in dit spel niet vast in een kamer, maar zit je vast aan een box. Jullie doel is om de box open te maken en met de materialen die erin zitten jezelf vrij te maken.

Foto: Groepsuitje VVV Utrecht