Walk & Talk voor alleenstaanden van 60+ wordt virtueel

De georganiseerde Walk & Talk voor alleenstaanden van 60+ op zondag 18 oktober a.s., zal in virtuele vorm online plaatsvinden. “Door de aangescherpte maatregelen is het helaas niet toegestaan om elkaar in levende lijven te ontmoeten, wat wel de bedoeling was.” zegt Natascha de Ruiter van Mingle the Single, die sinds begin dit jaar de singles uit de Hoeksche Waard bij elkaar brengt. “Onze 21 deelnemers hadden er zo naar uit gekeken om gelijkgestemden te ontmoeten tijdens de wandeling, dat we hebben besloten om gratis “virtueel daten” voor ze te organiseren. We ontmoeten elkaar zondagmiddag 18 oktober om 15:00 uur in de virtuele kroeg en gaan gezellig kennismaken.”

Iedereen mag aanschuiven (mits 60+ en vrijgezel), aanmelden is wel noodzakelijk. Dit kan via een e-mail aan info@minglethesingle.nl (voor 17 oktober a.s. 17:00 uur). Men ontvangt de inloggegevens dan per e-mail en kan aanschuiven. Tijdens de eerste lockdown organiseerde Mingle the Single ook al virtueel daten voor singles uit de Hoeksche Waard, met succes, in totaal ontmoetten 45 vrijgezellen elkaar in de online omgeving.

Eerder gepubliceerd bericht dat nu geen doorgang meer kan vinden:

Mingle the Single trekt haar stoute wandelschoenen aan en brengt ook graag haar 60-plussers dit jaar nog bij elkaar.  Eigenlijk zou er een gezellige zondagmiddagborrel plaatsvinden voor deze doelgroep in de Oud-Beijerlandse Bar Paco, maar door de nieuwe maatregelen tot 20 oktober wijken zij uit naar een coronaproof herfstachtig Hoeksche Waards wandelpad: de ‘Walk & Talk’ voor singles.

Vanwege alle leuke reacties wil Mingle the Single haar 60+ activiteit op 18 oktober liever niet uitstellen. Uit de voorgestelde activiteiten van voormalige deelnemers is er gekozen voor een wandeltocht door de Hoeksche Waard van zo’n 5 kilometer. Er wordt twee-aan-twee gelopen met anderhalve meter afstand. Om de zoveel minuten wordt er gewisseld van wandel-/gesprekspartner, zodat iedereen elkaar te spreken krijgt tijdens deze ‘Walk & Talk’.

Halverwege de tocht wordt er gepauzeerd op een open plek, of eventueel beschut als het wat minder lekker weer is. Daar zorgen de dames van Mingle the Single voor koffie, thee, limonade en versnaperingen, om daarna de wandeltocht weer voort te zetten tot het eindpunt, waar er ook is gestart. Daar kun je ook nog lekker wat drinken en kunnen de deelnemers elkaar of via de organisatie laten weten of er interesse is in de een of ander. Bij een wederzijdse interesse zullen de cupido’s bemiddelen, mocht dat nodig zijn.

Wanneer het op 18 oktober dreigt té slecht weer te worden kan het evenement, tot nader bericht, uitgesteld worden. Dus duimen voor mooi weer want ze willen graag met hun singles op pad. “We krijgen namelijk de indruk dat iedereen er enorm naar uitkijkt en willen dat uiteraard niet zomaar van de baan vegen.” vertelt initiatiefneemster Natascha.

Aanmelden

De 60+ activiteit is op zondag 18 oktober en duurt van 14:45 uur tot 17:30 uur.
De kosten voor deze activiteit (inclusief hapjes, drankjes en matchbemiddeling) zijn €29,95 per persoon. Aanmelden of meer informatie op www.minglethesingle.nl

🕘 zondag 18 oktober van 14.45 tot 17.30 uur
💶 € 29,95 per persoon inclusief hapjes, drankjes en matchbemiddeling
ℹ️ Aanmelden of meer informatie kan via www.minglethesingle.nl

Mingle the Single

In januari organiseerde Mingle the Single samen met kinderopvangorganisatie Kivido een gezellige avond speciaal voor Hoeksche Waardse alleenstaande ouders, maar ook vrijgezellen zonder kinderen waren welkom. Met meer dan 40 deelnemers was deze avond zeer geslaagd, en werden er direct meer data geprikt. Real-life daten of nieuwe mensen ontmoeten was uitgesloten de afgelopen tijd tijd met de Corona maatregelen. Daarom organiseerde Mingle the Single van april tot begin juni ‘virtueel daten’ en het Liefdesboost webinar voor de Hoeksche Waardse vrijgezellen. Daarna volgden ‘Solexrijden voor Singles’ op 11 juli en twee gezellige middagen ‘Kanovaren’ in september. En met succes, er zijn meerdere matches ontstaan uit deze sessies.