Haringparty voor ondernemers

Ondernemer in de Hoeksche Waard? Donderdag 27 juni is er Haringparty speciaal voor ondernemers. Netwerken en haring happen zijn de belangrijkste ingrediënten voor deze 5e Haringparty Hoeksche Waard. Voor de niet-haringliefhebbers is er ook een speciale hamburgerkraam aanwezig.

U bent van harte welkom op de terreinlocatie van Van Adrichem/Milot Reizen aan de Edisonstraat 13 op industrieterrein De Bosschen. Een echte ondernemerslocatie, waar de ruimte speciaal wordt ingericht voor het event.

De entree bedraagt € 25,00 euro p.p. ex BTW, waarbij onbeperkt van de catering gebruik gemaakt kan worden. De opbrengst komt wederom ten goede aan de Hospice Hoeksche Waard. U kunt gemakkelijk (gratis) parkeren om en nabij het pand en in de straat.

 

Aanmelding is verplicht. Zonder toegangsbewijzen heeft u géén toegang tot de haringparty. U kunt kaarten bestellen via de website www.haringparty-hoekschewaard.nl . Na betaling ontvangt u een persoonlijke bevestiging van de entreebewijzen. De kaarten bedragen € 25,00 euro per persoon ex BTW.