5 leuke B&B’s in de Hoeksche Waard!

Smakelijke streekproducten, gezellige dorpen en een prachtig landschap. Ontdek zelf de vele parels in de Hoeksche Waard, bijvoorbeeld tijdens een weekendje weg in een van de mooie Hoeksche Bed & Breakfasts. Op een steenworp afstand van Rotterdam en Dordrecht, kun je hier heerlijk tot rust komen!

Wij stelden een lijstje van aanraders voor u samen.

1. Kriekenboogerd
Midden in de Hoeksche polder ligt Bed & Breakfast de Kriekenboogerd. Het warme welkom van Joost en Willeke en de luxe kamers zorgen ervoor dat je je hier meteen thuis voelt. Vanuit elke kamer heb je een weids uitzicht op de mooie omgeving.

Kriekenboogerd B&B Hoeksche Waard

 

2. Hoeve 1620
De spiksplinternieuwe B&B Hoeve 1620 is een mooie combinatie van oud en nieuw. In de prachtige monumentale boerderij zijn 5 ruime kamers gebouwd waar het je aan niks ontbreekt. De boerderij heeft daarnaast 6 paardenstallen beschikbaar voor gasten die met hun paard willen genieten van de vele ruiter-routes in het nabij gelegen recreatiegebied van Strijen-Sas.

Hoeve 1620 B&B Hoeksche Waard

 

3. Molen22
Vlak naast korenmolen “De Goede Hoop” ligt B&B Molen22. Molen 22 heeft een prachtige tuin langs het water de “Binnenbedijkte Maas”. Een unieke plek, waar de mooiste kenmerken van de Hoeksche Waard samenkomen.

Molen 22 B&B Hoeksche Waard

 

4. Sfeer en Meer
Sfeer en Meer is ideaal voor mensen die dol zijn op wandelen en fietsen. Vanuit de Bed & Breakfast zit je zo op de pont naar het mooie natuureiland Tiegemeten. Ook kun je makkelijk lopen naar natuurgebied de Tiendgorzen en de mooie fruitboomgaarden in de buurt.

Sfeer en Meer B&B Hoeksche Waard

 

5. De Schuur Inn
Klein maar fijn is de Bed & Breakfast naast het dijkhuis van Martin en Petra. Tijdens het verblijf is de mooie omgebouwde schuur helemaal je eigen plekje. Lekker uitslapen in een goed bed, om vervolgens te ontbijten op je eigen terras met prachtig uitzicht, wat wil je nog meer?!

De Schuur Inn B&B Hoeksche Waard