Wandelen op Tiengemeten in het winterseizoen

In het winterseizoen is natuureiland Tiengemeten een oase van rust. Vanaf 1 november t/m 1 april zijn daarom het Infopunt aan vaste wal en het Bezoekerscentrum, Speelnatuur en de musea op Tiengemeten met winterslaap. Tijdens de wintermaanden is wel dagelijks te genieten van de natuur. Ook de toiletten en koffie/thee in het openbare deel van het Bezoekerscentrum zijn bereikbaar. Een kaartje kopen voor de pont kan via de website van Natuurmonumenten.

Natuureiland Tiengemeten is dé ideale plek om rust te ervaren en het hoofd leeg te maken. Trek warme kleren en stevige schoenen aan, zorg voor een lunchpakket en stap op de pont in Nieuwendijk. Eenmaal aan boord laat je de drukte van alledag achter voor een dag in de ongerepte natuur. Ook tijdens de wintermaanden leent het eiland zich perfect voor wandelingen.  Er zijn 3 georganiseerde wandelingen gepland in december:

Wandeling met snert op Tiengemeten: surprise – 2 december

Maak 2 december een prachtige wandeling door het winterse landschap van natuureiland Tiengemeten. Geniet onderweg van heerlijke kom snert in Herberg Tiengemeten.

Winterwandeling Oliebollen op Tiengemeten – 29 en 30 december

Kom 29 en 30 december 2018 uitwaaien op natuureiland Tiengemeten en geniet van de rust en de ruimte. Na een mooie, winterse wandeling over het eiland smaken de vers gebakken oliebollen meer dan heerlijk!

Pontkaartje
Met het Infopunt in winterslaap, is het pontkaartje te kopen via de website van Natuurmonumenten: www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten. Heb je geen toegang tot je mail op een mobiele telefoon? Betaal dan contant het kaartje bij de schipper.