5x Wat te doen? – in april

Er is deze maand heel veel te doen in de Hoeksche Waard! Een markt hier, een wandeling daar, het is lastig kiezen uit de lange lijst evenementen in april. Wij zetten 5 leuke activiteiten voor je op een rij:

PUURmarkt Oud-Beijerland – 13 april

Ook in 2019 is ‘ie er weer, de PUURmarkt in Oud-Beijerland. Ontdek de parels onder de streekproducten op deze groene markt op het Molenplein. Een inspirerende dag met tientallen kramen, workshops en activiteiten en goede livemuziek!

Wandelexcursie Oude Land van Strijen – 14 april

Wandelexcursie in het Oudeland van Strijen met bezoek aan de nieuwe observatie hut

Voorjaars kofferbakverkoop Mijnsheerenland – 14 april

Vier keer per jaar wordt in Recreatieoord Binnenmaas de Kofferbakverkoop gehouden. Zoals de naam al verklapt, verkopen de deelnemers op deze gezellige markt tweedehandsspullen vanuit hun auto. Omdat iedere plek er weer anders uitziet word het een vrolijke, kleurrijke markt met voor ieder wat wils. Kom je ook rondsnuffelen?

Bezoek Fort Buitensluis – opening 20 april

Fort Buitensluis is een bijzondere parel in de Hoeksche Waard! Deze zomer kun je een kijkje nemen op deze geheimzinnige plek vol historie. Een mooie kans om de verhalen van het fort te ontdekken en te genieten van schitterende uitzichten. De officiële opening van het fortseizoen is op zaterdag 20 april. Het fort is open op zaterdag 20 april en op tweede paasdag van 11 tot 17 uur. Vanaf zaterdag 27 april is het fort dan elk weekend open. In de zomermaanden juli en augustus is het fort open van woensdag t/m zondag.

OERR Paasexpeditie – 22 april

Het is voorjaar! Kom naar Tiengemeten en ontdek samen met de vrijwillige boswachter het nieuwe leven op het natuureiland. Je gaat op pad over het eiland voor een echte ontdekkingstocht. Dus pak je verrekijker, trek je stoere schoenen aan en ga mee! Na afloop kun je lekker bijkomen bij het paasvuur in Speelnatuur.