22 april: Live stream kooksessie met tv-kok Jeremy Vermolen vanuit kookstudio Hoeksche Waard

Stel al je culinaire vragen live aan tv-kok Jeremy Vermolen en chef Michka Chel tijdens deze unieke kooksessie!

Op donderdag 22 april wordt de kookstudio in Numansdorp omgetoverd tot een echte live studio waar de smaken van je beeldscherm thuis af gaan spatten. Chef Michka Chel van kookstudio Hoeksche Waard neemt je stap voor stap mee, zodat jij thuis zelf een geweldig culinair lente gerecht leert bereiden. Dit gerecht heeft meerdere uitdagingen, maar is voor iedere niveau en elke hobbykok een aanrader. De chef maakt met jou online een heerlijke romige risotto gemaakt van je eigen bouillon met de lekkerste asperges op een bijzondere manier bereidt voor maximale smaak.

Tv-kok Jeremy Vermolen zal dit gerecht afmaken met een stoere steak die jij live vanuit je eigen keuken zo mee leert bakken. Jeremy is namelijk een echte vlees-expert! De perfecte steak leer je op deze manier altijd goed bereiden en daarna doe je het nooit meer verkeerd.

Alle opbrengsten van deze live kooksessie gaan 100% naar de kookstudio om op deze manier de kookstudio door de moeilijke corona periode te steunen

Het initiatief komt van de tv-kok. Jeremy wil op deze manier de kookstudio in een extra boost geven in deze lastige tijd. Samen met cameraman Arno Hoogwerf en culinaire host Laura van Veenendaal van Alors Events zorgen zij voor een perfecte technische live stream. Na de aanmelding & betaling ontvang je thuis een box met alle lokale ingrediënten als je buiten de Hoeksche Waard woont en de Hoeksche Waarders kunnen de boxen afhalen in de kookstudio in Numansdorp. Per mail ontvang je een link naar de uitnodiging online en thuis vanuit je eigen keuken kook je live met de twee enthousiaste chefs mee.

De groentes uit de box komen van De Appelgaard uit Numansdorp en het stoere vlees wordt geleverd door Nice to Meat

De deelnemers ontvangen overigens ook een leuke kortingscode voor hun online vleesbestelling via www.nicetomeat.nl

Aanmelden?

Dat kan tot maandag 19 april. Er kunnen maximaal 100 deelnemers meedoen via de stream via Zoom. Aanmelden via de website van de kookstudio www.kookstudiohoekschewaard.nl/agenda of bel/app via telefoonnummer 06 – 45 77 22 69. Mailen kan ook info@kookstudiohoekschewaard.nl

Datum: 22 april 2021
Tijd: 17:00-21:00
Kosten: € 50,- per persoon exclusief vlees
Extra: extra mee-eters per persoon € 25,- euro