Blog: Ingrid ging langs bij Konijnendijk Mode

Op zoek naar een leuke outfit, maar geen zin om een drukke stad in te duiken? Op een steenworp afstand van Rotterdam, in de Hoeksche Waard, vind je Konijnendijk Mode. In het indrukwekkende pand (van maarliefst 4000m2) is voor iedereen wel iets te vinden. Onze blogster Ingrid nam de proef op de som en ging dit weekend langs tijdens het beauty event. 

Stel. Je woont in Rotterdam. Als je denkt aan het woord ‘shoppen’ daalt je tolerantiegrens naar een absoluut dieptepunt (’t is in de grote warenhuizen onuitstaanbaar hectisch, onpersoonlijk en chaotisch in de weekenden). Wat doe je dan als je tóch de behoefte hebt aan een nieuw aangemeten modisch verantwoorde outfit om je avondje uit letterlijk en figuurlijk mee aan te kleden? Je stapt in de auto en rijdt in nog geen half uur naar Konijnendijkmode in Zuid Beijerland.

Daar staan namelijk drie verdiepingen met de laatste trends aan kleding, schoenen en accesoires voor je klaar. Afgelopen zaterdag had ik geluk, want er was een speciaal beauty event. Ik werd overladen met de nieuwste mode/beauty-trends en uiterlijke verzorging! Met leuke winacties (ik won zelf een mooi handmasker van DAVI Skin Solutions!), mini make-overs en tips en tricks van styliste Merel van ’t Wout.

Thuis en welkom
De perfecte relaxte sfeer om om wat leuks te vinden voor die avond begon al toen ik net over de drempel was. Ik kwam binnen en had gelijk de neiging om eens lekker mijn jas uit te doen en de tijd te nemen. Ik weet niet of het de gezellige muziek was van de DJ, het hapje en het drankje wat me werd aangeboden of de intieme gezellige sfeer in zijn algemeenheid, maar ik voelde me thuis en welkom.

 

 

En daar was ik blijkbaar niet de enige in. Waar ik in Rotterdam menig manlief zuchtend ogendraaiend onderuitgezakt wachtend op een krukje zie zitten, hier waren ook de heren vlijtig door de kledingrekken aan het bladeren. Of kwamen ze voor de barbier die speciaal voor vandaag een plekje kreeg in de winkel? Ik heb wat strakgeschoren en hip geknipte exemplaren rond zien lopen, dus dat zou zomaar eens kunnen.

Ontspannen massage
Ik weet niet of het van mijn gezicht af te lezen is dat ik normaal gesproken nogal gestresst raak van een middagje winkelen, maar na een paar keer zigzaggen door de kledingrekken werd ik door een vriendelijke dame uitgenodigd voor een stoelmassage. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Als ik al ‘winkelspanning’ had, was dat na deze tien minuten in ieder geval volledig verdwenen. Goed begin van de middag!

 

 

Ja, je ziet het goed! Ik kreeg een mini make-over. Dof en ongekleurd de winkel in. Stralend verzorgd de winkel weer uit. Ideaal! Ik ben helemaal klaar voor mijn avondje uit nu mijn gezicht fluweelzacht is gemaakt met foundation en een prachtige blush en mijn ogen weer omlijst zijn met mascara. ‘Ik doe ook nog een naturel lippenstift bij je op hoor, voor de finishing touch!’ Ze laten me overduidelijk niet als een grijze muis de winkel verlaten.

Geslaagd!

Ik heb een heerlijke middag gewinkeld en ben leuk geslaagd. Het was lekker druk in de winkel, maar toch kreeg ik het gevoel dat er de tijd voor me werd genomen. Volgend event ben ik er weer bij. Jij ook? Mijn oog viel vooral op de kleding van Catwalk Junkie, Supertrash, Only en Nikkie. Maar als je wat meer casual voor de dag wilt komen, hangt er ook genoeg. Bijvoorbeeld van Street One of Esprit. En hou je meer van klassiek? Duik dan de rekken van Dante6 of Gerry Weber maar in. Ik heb me zelfs laten vertellen dat Irene Moors gekleed wordt door deze winkel, dus als een BN’ er zich op TV vertoont in de stijl van deze winkel….dan zit het wel snor!