5x Wat te doen?! – in november

Er is deze maand heel veel te doen in de Hoeksche Waard! Wij zetten 5 leuke activiteiten voor je op een rij:

Ponymarkt Puttershoek – 11 november

Tijdens de ponymarkt in Puttershoek worden elk half jaar 200 pony’s en paarden het centrum van het dorp in gereden. Op de markt verzamelen zich, naast handelaren, veel families. Kinderen kunnen de pony’s namelijk niet alleen aaien, maar mogen er op rijden!

Sinterklaasintocht Oud-Beijerland – 18 november

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Op zaterdag 18 november stappen de Sint en pieten zijn in de haven van Oud-Beijerland aan wal. Een feest voor jong en oud. Uiteraard met veel Sinterklaasmuziek en heerlijke pepernoten.

Maak kennis met Virtual Reality – 23 november

In de Week van de Mediawijsheid (17 t/m 24 november) organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard workshop kennismaken met Virtual Reality (VR). Ben jij nieuwsgierig naar wat het precies is en wil je het zelf ook eens uitproberen?

Winterwandeling op Tiengemeten – 25 november

Maak een prachtige wandeling door het herfstig landschap van natuureiland Tiengemeten. Geniet onderweg van heerlijke kom snert in Herberg Tiengemeten.

OERRR Natuurdag: surprise – 26 november

Verras je ouders of je broertje of zusje met een unieke zelfgemaakte surprise vol natuurlijke materialen! Sinterklaas ontvangt je tijdens de OERRR Natuurdag op 26 november in het Speelnatuurhuis op Tiengemeten. De Sint en zijn assistenten helpen je om van je surprise een waar kunstwerk te maken.